Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
E-BIKES

BATAVUS E-BIKES

De Batavus e-bikes zijn er in verschillende prijsklassen en voor elk gebruik. De motor kan op drie verschillende plekken in de e-bike zitten. Verder heb je de keuze tussen derailleurversnelling of naafversnelling en een sportief of comfortabel karakter. Ook kun je kiezen voor verschillende accu's, met een verschillende actieradius.

BEKIJK ALLE MERKEN

SPARTA E-BIKES

De Sparta elektrische fietsen zijn er in vele soorten en maten. Dit komt omdat het gebruik van de elektrische fiets van invloed is op de keuze voor de motorpositie, het aantal versnellingen en het systeem van de elektrische fiets. Sparta heeft voor iedereen een passende e-bike.

BEKIJK ALLE MERKEN
"Comfortabel fietsen en lichter trappen: steeds meer Nederlanders ontdekken de voordelen van de e-bike."

MULTICYCLE E-BIKES

In elke e-bike van Multicycle vindt u gepassioneerde vakmanschap terug. In elke rit merkt u hoe licht en soepel uw elektrische fiets rijdt, zelfs óók zonder ondersteuning. De Multicycle e-bikes zijn de lichtste in de markt en met de 480 Wh accu kunt u op een zeer hoge actieradius rekenen! Deze bedraagt, afhankelijk van rijstijl en gebruik, tot ver boven de 140 km. Zo kunt u zorgeloos genieten van lange fietstochten.

BEKIJK ALLE MERKEN